Alissa Beauté i media

Alissa Beauté medverkar flitigt i media, på mässor och event. Vi har nu samlat utvalda händelser på denna sida. Vårt team består av erfarna hudterapeuter och coacher inom hudvård, träning och kost. Vi finns tillgängliga för intervjuer, råd och expertsvar.

Åsa Dengg - Alissa Beauté Scandinavia

Presskontakt
Åsa Dengg. VD & distributör
46 (0) 76 100 10 26
E-post

Adam Appel - Alissa Beauté Scandinavia

Pressmaterial
Adam Appel
Webb & marknadsföring
E-post

Skräddarsydd hudvård

“– Hudterapeuten kan skapa skräddarsydda behandlingar. Hormoner, solstrålning, luftföroreningar, livsstil, stress och känslor påverkar hudcellernas metabolism. Vi behöver därför balansera ut detta. Och beroende på kundens hudtyp kan vi antingen öka eller minska accelerationen av cellernas metabolism. Det gör vi med hjälp av våra 26 olika Bio Activekoncentrat, eller serum, med upp till 98 % naturliga ingredienser.”

Lifestyle Wellness
Nr 1 2018

Läs artikel (pdf)
Alissa Beauté - Lifestyle Wellness

Det allra bästa från Italien

Magasin Wellness november 2017

Lifestyle Wellness
Nov 2017

Läs artikel (pdf)
Alissa Beauté - Daisy Beauty

MakeOver med Alissa Beauté

Läs om Moas Alissa Beauté behandling och ta del av hennes favoriter.

Daisy Beauty
Nr 6 2017

Läs artikel (pdf)

Kost & Träning
Personlig Tränare för bättre hudvård

Synergin mellan individanpassad träning, kost och hudvård.

Tidningen Kosmetik
Nr 2 2017

Läs artikel (e-mag)

Drömjobbet
Vi lever drömmen men hur överlever vi på drömmen

Oftast börjar drömjobbet som en hobby och ett intresse för något speciellt – vi vill ge service och möta människor som vi vill hjälpa på bästa sätt. Men hur gör vi för att också själva få tillbaka från det vi ger?

Hudterapeuten
SHR branschtidning
Nr 3 2017

Läs artikel (pdf)

Hur gör jag efter 23 år som hudterapeut

För att komma framåt måste man ibland våga satsa på något nytt, utan att man för den delen behöver byta ur eller tumma på det du redan har (som känns så tryggt). Tänk istället komplettering eller positiv förnyelse.

Hudterapeuten
SHR branschtidning
Nr 3 2017

Läs artikel (pdf)

Acadermia Mässan 2017

Stocksholmsmässan
10-13 november 2017

Acadermia är Skandinaviens ledande mötesplats inom modern skönhet både för konsument och bransch. Gästföreläsare från Alissa Beauté Petra Martinakova från Italien var på plats för att berätta om hudens metabolism och vikten av skräddarsydd hudvård. Alissa Beautés team Frida och Åsa fanns på plats i Alissa Beautés monter.
Alissa Beauté - Acadermia

StartUp Alissa Beauté  – Utbildning

InMo i Stockholm
8 oktober 2017

En dag på skolbänken för nya ÅF. Djupdykning i Alissa Beautés produkter och behandlingsmetod.
Skräddarsydd hudvård med Bio Active serum och Alissa Beautés 5 massagetekniker.
Tack för en intensiv dag! Lycka till / Alissa Teamet

Hud och Kosmetik  2017

Kista Mässan, Stockholm
7-8 september 2017

Hud & Kosmetik 2017 arrangeras samtidigt med Apotek och Egenvård på Kistamässan. Mässhallen kommer att vara fylld med idéer, nyheter, inspiration. Vi kommer att erbjuda föreläsningar, 2 tävlingar på tävlingsscenen, seminarier m.m. och som vanligt bjuder mässan på nya möten och trevliga återseenden. Med ett intressant innehåll skapar vi en unik mötesplats för både utställare och besökare!

Alissa Beauté Scandianvia

Stockholm Beauty Week 2017

Konstnärshuset Norrmalmstorg, Stockholm
24-26 april 2017

Tre dagar skönhet och hälsa för bransch, press, bloggare, influencers och konsumenter.

Swedish Beauty Awards 2017

Blå Hallen – Stadshuset i Stockholm
2017-04-20

Swedish Beauty & Cosmetics Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda gala för skönhet och kosmetik. Varje år i april följer hela skönhetsbranschen, som omsätter mer än 17 miljarder kronor bara i Sverige, de svenska nomineringarna av det senaste årets produkter.

Tisdagsevent med Anne-Charlotte Birnik

Privat event i Stockholm
2017-04-04

Presentation av dagliga hudvårdsrutiner med Alissa Beauté.

Frukostevent hos Tracy på InMo

InMo, Stockholm
2017-01-19

Presentation av Alissa Beautés produktutbud.

Alissa Beatué Launching & Press

Bianchi Café, Stockholm
16-17 oktober 2016

Alissa Beauté presenteras i Sverige.

Alissa Beauté Scandinavia - Foto: Adam Appel

Apotek och egenvård
Hud & kostmetik mässan

Kistamässan, Stockholm
8-9 september 2016

Hud & Kosmetik arrangeras samtidigt med Apotek och Egenvård på Kistamässan. Mässhallen kommer att vara fylld med idéer, nyheter, inspiration. Vi kommer att erbjuda föreläsningar, 2 tävlingar på tävlingsscenen, seminarier m.m. och som vanligt bjuder mässan på nya möten och trevliga återseenden. Med ett intressant innehåll skapar vi en unik mötesplats för både utställare och besökare!

Master training Alissa Beauté

Helsingfors, Finland
23-24 augusti 2016

Master-utbildning av svenska Alissa Beauté teamet.

K-beauty

“Ett annat mycket trevligt möte var att träffa Åsa Dengg som är distributör för det italienska hudvårdsvarumärket Alissa Beauté i Skandinavien. Hudvårdsmärket lanserades för ca ett år sedan i Sverige. Produkterna utmärker sig genom ett väl balanserat innehåll och unika sammansättningar där innovativ teknologi kombinerar helt rena, naturliga oljor med högaktiva ingredienser. Produkterna utvecklas i det kända laboratoriet L&D Laboratories och produceras nära Milano där även huvudkontoret för Alissa Beauté ligger. Det finns ett stort utbud av produkter och de står för individanpassad hudvård som ger resultat. Alissa Beauté erbjuder helhetslösningar mestadels för spa, salonger och gym.” Läs mer…

K-beauty by JinHee

Magasinet Lifestyle Wellness

Lifestyle Wellness har fattat tycke för Alissa Beautés effektiva produkter.
Den senaste förälskelsen heter Energy Life Elixir Ginseng Cream.
Du hittar produkten på din Alissa Beauté salong eller på Lyko.se

Magasinet Lifestyle Wellness
Nr 3

Skönhetsredaktörens tips

“–Vitaminbomba! Dags att sätta sprutt på hud och hår efter en lång vinter. Vitaminer ör det hetaste trenden inom hudvård, både på insidan och utsidan. Klicks skönhetsredaktör tipsar om de senaste produkterna

Alissa Beuate har tagit fram ett potent vitaminserum “Bio Active multivitamin” som innehåller höga koncentratorer av A-, C- och E-vitamn som stärker huden och verkar revitaliserande.”

Aftonbladets bilaga Klick
2018-03-25

Kraftfull hudkräm

”Whitening Cream från italienska Alissa Beauté är en kraftfull föryngrande hudkräm som exfolierar huden…”

Lifestyle Wellness nr 1 2018 

Länk
Skönhetsredaktörernas oscars 2017Skönhetsredaktörernas oscars 2017

Oscarsutdelning 2017: Kategori – Årets hudvård

”Alissa Beauté har rötterna i sydeuropa och hittar de bästa ingredienserna från hela världen för att skräddarsy smart och aktiv hudvård för alla typer av hudkostymer”. Italienska Alissa Beauté lanserades i Sverige under förra året och låter skräddarsy hudvården efter vilka behov hyn har. Vi har fastnat för den aktiva serien Energy Life  där asiatiska medicinalväxter möter västerländska örter.”

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård, Aftonbladet
2017-03-12

Länk

Min dagliga rutin med Alissa Beauté

”Något som jag lärde mig av Tracy Malmeström på Sibyla Hud Terapi var vikten av att anpassa rätt behandling för rätt tillfälle för huden. Vintrarna i Sverige brukar bli extremt torra, kalla och blåsiga som får min hud att bli extremt torr med torrfläckar på bl.a. under ögonen, näsan och kinderna. Därför ville jag tidigt börja förebygga detta med rätt produkter. Jag började använda det italienska märket Alissa Beautés  hudvård från oktober till januari och har inte upplevt en enda torr fläck”

About that look
Ninni
2017-03-07

Länk

Getting serious with Alissa Beauté

“En av de produkter som jag ser fram emot att använda är BIO Active Q10 som är ett koncentrerat aktivt serum som har upp till 98% naturliga derivat från växter, frukter, blommor och hav. Q10 är en antioxidant som är anti-aging och ger energi till huden.”

PixiJasmine
2017-05-03

Länk

Getting Rid of Breakouts

”The essentials have been my favorite!! Washing your face right is everything. I wash my face every day, twice a day with these and the results are fantastic. My breakouts are actually gone. #flawless”

The Blendie
2017-01-25

Länk

Stockholm Beauty Week 2017

”…Alissa Beauté som skräddarsyr hudvård efter behov, alltså ingrediens för ingrediens snackar vi här – en idé jag inte sett tidigare men som naturligtvis är toppen! Jag är ju ingen DIY-person och orkar aldrig fördjupa mig tillräckligt för att ta reda på exakt vad min hud behöver men här får man alltså hjälp med båda två. Snygg design dessutom!”

Emmi Snicker
2017-04-29

Länk

Lyko.se Instagram

2018-09-01 

@lyko – Skincare news! 🌟 Alissa Beauté’s products are characterized by well balanced and unique combinations where innovative technology combines completely pure natural oils with highly active ingredients.

Daisy Beauty Magazine Instagram

2017-10-24 

@daisybeautymagazine – Vakna med en mjuk återfuktad hud full av glow! ✨⠀
Nyheter från Alissa Beauté, naturliga och bioteknologiska produkter från Italien som ger huden synbara resultat oavsett hudtyp.⠀
Nylanserade serien Platinum – Repair Cream som innehåller ett unikt komplex av stamceller som under natten stimulerar hudens cellmetabolism, gör den mer fast och hjälper till att mjukna upp fina linjer.⠀
Boosta huden i höstrusket med Night Energizing Mask med vitaliserande och fuktgivande effekter som är utformad för att ge energi till trött och grå hud. ⠀

Läs mer om oss ♡ www.alissabeautéscandinavia.com

Hudterapeuten

Nr 1 2017
Branschtidning för medlemmar i SHR.

Daisy Beauty Professional

Nr 1 2017
Branschtidning för Salonger och spa. 100% omvärldsbevakning för dig som jobbar i skönhetsbranschen.

Daisy Beauty

Daisy Beauty är Sveriges ledande skönhetsmagasin. Varannan månad skriver dem om beauty, mode och hälsa i modern, positiv och peppande form.

Daisy Beauty

November/ december 2016
Daisy Beauty är Sveriges ledande skönhetsmagasin. Varannan månad skriver dem om beauty, mode och hälsa i modern, positiv och peppande form.

Daisy Beauty

September/ oktober 2016
Daisy Beauty är Sveriges ledande skönhetsmagasin. Varannan månad skriver dem om beauty, mode och hälsa i modern, positiv och peppande form.